Επενδυτές Χωρίς Σύνορα
Αναλύσεις για την Οικονομία και το Χρηματιστήριο
Λίγα λόγια για εμένα
Ο Βασίλης Παζόπουλος είναι οικονομολόγος, , χρηματιστηριακός αναλυτής, vpazopoulos@gmail.com
Σύνδεσμοι


Πρόσκληση σε Σεμινάριο
2021 αναγνώστες
Τρίτη, 13 Μαΐου 2014
07:52

Πληροφορίες - Διευκρινήσεις στο  vpazopoulos@gmail.com

 

«Τι χρειάζεται να ξέρεις για να ορίζεις τη ζωή σου και να έχεις εισοδήματα μέσω των επενδύσεων και του Χρηματιστηρίου; Μάθε τώρα τα εργαλεία για οικονομική ανεξαρτησία.»


Παρασκευή 30/05/2014 , ώρα: 16.00 - 20.30μμ, Ξενοδοχείο: Zafolia, Αθήνα. Είσοδος: 28 € Αγορά εδώ: 

http://www.viva.gr/tickets/conference/proponisi-gia-oikonomiki-eleftheria/

 

Καλωσορίσατε στη συνεργασία του Life and Business Institute και του GreekTrader.gr  που έχει σκοπό  να εκπαιδεύσει επαγγελματίες  σε μια νέα οικονομική κουλτούρα και στρατηγική. Οι νέες συνθήκες της αγοράς απαιτούν προσαρμογή και ευελιξία, αν θέλουμε να πετύχουμε οικονομική ελευθερία και να απολαύσουμε ποιοτική ζωή.

Η Μαρία Φραγκοπούλου, με πολυετή πείρα στο χώρο της ψυχολογίας αλλά και στην επαγγελματική συμβουλευτική, θα παρουσιάσει τον τρόπο που μπορούμε να διαγράψουμε το συναισθηματικό βάρος της «αποτυχίας» από παλιότερες επιλογές και πως μπορούμε γρήγορα και απλά  να  φτιάξουμε το δικό μας σενάριο Ζωής και Επιχειρηματικότητας με Επιτυχία.

Το GreekTrader.gr είναι μια  επενδυτική κοινότητα με κυρίαρχη θεματολογία το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και το TRADING στην Ελληνική και τις Διεθνείς αγορές. Μέσω συνεργασιών σε όλον τον πλανήτη, προσφέρει στον επενδυτή πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνολογίες, και εξειδικευμένη γνώση Τεχνικής Ανάλυσης.

Ο Ανδρέας Κόρδας και ο Βασίλης Παζόπουλος, 2 επαγγελματίες των επενδύσεων με πολυετή εμπειρία, θα αναλύσουν τα πλεονεκτήματα της ενασχόλησης με το χρηματιστήριο και το trading, παρουσιάζοντας τη μεθοδολογία τους και την απαραίτητη προετοιμασία που χρειάζεται για να ξεκινήσει κάποιος να δημιουργεί σταθερό εισόδημα από το σπίτι του.


Ο Ανδρέας Κόρδας στο αντικείμενο της εξειδίκευσης του, FOREX (Ισοτιμίες νομισμάτων), Futures &Options(παράγωγα προϊόντα), θα παρουσιάσει ένα ένα, τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, αρχάριος ή πιο προχωρημένος, ώστε να εξελιχθεί σε "εισοδηματία των επενδύσεων" και να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο.


Ο Βασίλης Παζόπουλος, οικονομολόγος με ειδικότητα στις αναπτυγμένες αγορές, θα παρουσιάσει τον τρόπο επιλογής μετοχών που εγγυώνται σταθερό εισόδημα και κερδοφόρες επενδύσεις. Θα εξηγήσει πως μπορεί να  αποκτήσει εύκολα πρόσβαση ένας Έλληνας επενδυτής στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.


Σε όλους του συμμετέχοντες θα δοθούν δώρα προγράμματα παρακολούθησης REAL TIME, συστήματα για το χρηματιστήριο και χρήσιμο υλικό.

Οι θέσεις  είναι περιορισμένες, γι’ αυτό εξασφαλίστε τώρα το εισιτήριο σας !

Σχετικές μετοχές:
DOW FTSE USD ΓΔ
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
Αναλύσεις για την Οικονομία και το Χρηματιστήριο από τον Βασίλη Παζόπουλο, οικονομολόγο, αναλυτή, χρηματιστηριακό σύμβουλο
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις